CNC-FRÆSNING

Fræseopgaver fra ét stk og til storproduktion.

Læs mere her

Kontakt os med det samme

  Interesseret i at høre mere? Ring nu på+45 9818 0591

  CNC betyder Computer Numerical Controlled (Computerstyret Numerisk Kontrolleret), og refererer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede komplekse dele i metal og andet materiale, og som programmeres i et sprog, der overholder ISO-standarden.

  Et af Eskos kompetenceområder er CNC bearbejdning herunder CNC-fræsning, hvor vi producerer alt fra fræsning i serier fra enkeltstyk til serier med store stykantal.

  Fræsning er en bearbejdningsproces inden for spåntagning, som igen er en proces, som fjerner materiale fra et emne ved hjælp af forskellige skærende værktøjer. Ved CNC-fræsning roterer emnet ikke, når det bearbejdes i modsætning til drejning. Emnet er ved fræsning spændt fast i et opspændingsværktøj, hvor roterende værktøjer skærer det overskydende materiale af.

  Vi råder over 3-, 4- og 5-akset bearbejdningscentre.

  Den 5-aksede multitaskmaskine kan eksempelvis bruges, hvis et emne gennemgår en bearbejdning på flere sider i høj kvalitet med stor præcision.

  Vores maskiner har et max. bearbejdningsområde på 700 x 800 x 3000 mm. Vi bruger nogle af markedets mest avancerede CAD/CAM-systemer og anvender et væld af tidsbesparende opspændings-fixtures. Vi står altid klar med rådgivning omkring, hvilke produktionsmetoder der er de mest optimale for din produktion.

  Vi har egne konstruktører og kan derfor bidrage allerede i design- og konstruktionsfasen. Ved maskinnedbrud hos jer kan vi i løbet af få timer lave produktionstegning (CAD) og fremstille en specifik reservedel vha. CNC-fræsning og/eller CNC-drejning i vores produktion. På denne måde kan vi minimere tiden, hvor jeres produktion må stoppes, så I hurtigt kan komme i gang med jeres produktion igen!

  Esko producerer blandt meget andet:

  · Konsoller

  · Fundamenter

  · Gearhuse

  Bearbejdningen af vores kunders emner afsluttes altid med en kvalitetskontrol, da kvaliteten og kundetilfredsheden er essentiel for Esko og har været i hele Eskos historie, som går tilbage til 1946.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller blot for at høre mere om muligheder inden for CNC-fræsning, CNC-drejning eller anden bearbejdning på telefon 98180591 og for, hvad vi kan gøre for dig.

  Vidste du, at Esko har specifikt fokus på “den grønne profil” og har tænkt dette ind som en vigtig del af moderniseringen, da vi overtog vores nuværende fabrik?