CNC-DREJNING

Ensartede og præcise drejeopgaver

Læs brochure om CNC-drejning her

Kontakt os med det samme

  Interesseret i at høre mere? Ring nu på+45 9818 0591

  CNC betyder Computer Numerical Controlled

  (Computerstyret Numerisk Kontrolleret), og refererer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede komplekse dele i metal og andet materiale, og som programmeres i et sprog, der overholder ISO-standarden.

  Drejning er en bearbejdningsproces inden for spåntagning, som igen er en proces, som fjerner materiale fra et emne ved hjælp af forskellige skærende værktøjer. Ved CNC-drejning roterer emnet, når det bearbejdes i modsætning til fræsning.

  I dag foretages al drejning i vores moderne CNC-drejebænke.

  Automation

  Esko råder over flere moderne, automatiserede maskiner herunder drejebænke med automatisk stanglader og robotløsning i forbindelse med multitaskmaskine (6-akset).

  Automation gør processen med drejning og evt. også fræsning mere effektiv, mere ensartet, hurtigere samt billigere for dig!

  Vores erfarne industriteknikere kan hurtigt fremstille de ønskede emner til forskellige formål, forskellige brancher og i flere forskellige typer af materialer

  Her er eksempler på emner, som Maskinfabrikken Esko producerer:

  • Flanger

  • Foringer

  • Gearhuse

  • Aksler

  • Bøsninger

  • Stempelstænger

  • Specielle tandhjul

  • Trapezgevind

  • Møtrikker m.v.

  Næsten alt er muligt

  Vi har en optimal drejediameter på minimum 6mm og op til Ø650 mm og kan dreje med en drejelængde på op til 2000 mm, og Maskinfabrikken Esko ligger altid inde med et stort råvarelager bl.a. til fremstilling og bearbejdning af utallige opgaver inden for bl.a. drejning og fræsning.

  Kun fantasien (i hvert fald næsten) sætter grænser.

  Der er næsten ingen grænser for, hvor komplicerede emner vi kan fremstille med CNC-drejning og -fræsning. Vi hjælper jer meget gerne med at omsætte jeres ønsker og idéer til virkelighed – hurtigt. Og hvis idéen ikke er helt færdigudviklet, når I henvender jer til os, kan vores konstruktører bidrage med hjælp hertil. Netop samarbejdet med vores konstruktører gør, at jeres idé kan følges fra computerskærmen og vurderes nøje i høj 3D-kvalitet, inden vores industriteknikere “trykker på knappen”, og produktionen sættes i gang.

  Maskinfabrikken Esko udfører alt fra enkeltopgaver og til seriearbejde og rammeaftaler.

  Se også CNC-fræsning.

  Kontakt os her for mere information om drejning og andre typer af bearbejdning.