vtc82030 Maskinfabrikken Esko har udvidet sin maskinpark i bearbejdningscenteret. Fabrikken har investeret i en større CNC-fræser, der kan arbejde med emner på helt op til 3 m i længden og 820×800 mm i højde og bredde, hvor begrænsningen hidtil har været 1,3 m i længden og 700×700 mm. ”Det er en større investering, men vi har gennem nogen tid haft flere forespørgsler fra vores kunder om at kunne arbejde med større emner. Derfor har vi taget beslutningen, og det er med stolthed, at vi nu kan tilbyde at løse endnu flere af kundernes opgaver,” siger direktør Søren Esko Nielsen. Den bredere maskinpark giver samtidig øget kapacitet, også på bearbejdning af mindre emner og alt i alt større fleksibilitet, hvilket alle Eskos kunder får glæde af.  

One-stop-shop

Med Maskinfabrikken Esko som leverandør, behøver du kun ringe ét sted hen. Så tager Esko sig af hele leverancen, kontakten til evt. underleverandører og logistikken omkring lager og levering. Maskinfabrikken Eskos leverance er et vigtigt led i din virksomheds værdikæde, derfor er der fokus på, at fabrikkens ydelser skal tilføre maksimal værdi til din virksomhed. Maskinfabrikken Esko garanterer:
  • Stor leveringssikkerhed
  • Høj kvalitet
  • Professionel sparring
  • Konkurrencedygtig pris
 

Det er let at handle med Esko

”Vi kender de brancher, vi leverer maskiner og komponenter til. Arbejdsgange, kvalitets- og miljøkrav og særlige forhold, som vi tager hensyn til i det daglige samarbejde. Det skal være let at handle med os. Du har kun én kontaktperson, og vi er med hele vejen fra design og konstruktion til materialeindkøb, forarbejdning, montering og kvalitetskontrol,” siger Søren Esko Nielsen. En samarbejdsaftale med Maskinfabrikken Esko gør hverdagen lettere og optimerer din værdikæde. Esko har egen konstruktør og kan derfor bidrage allerede i design- og konstruktionsfasen samt ved produktudvikling. Ved maskinnedbrud kan fabrikken i løbet af få timer lave produktionstegning og fremstille en specifik reservedel.