Vi søger en produktionsleder

Kontakt os med det samme

  Bør vi høre fra dig?

  Ring nu på +45 9818 0591

  SØG STILLINGEN VIA DETTE LINK (KLIK HER)

  AL HENVENDELSE ANG. STILLINGEN SKAL SKE TIL MATCHMIND

  Produktionsleder til Esko Maskinfabrik i Støvring

  MatchMind søger en engageret og erfaren produktionsleder til Esko Maskinfabrik. Esko er en innovativ og resultatorienteret produktionsvirksomhed med ca. 35 specialiserede medarbejdere – og er blandt de bedste inden for deres felt.

  Esko Maskinfabrik arbejder med bearbejdning – både fræs og drej – samt smedeopgaver og lettere montage. De formår, med en tæt dialog og sparring med kunderne, at levere en høj kvalitet i arbejdet – og ikke mindst til rette tid. Det er ofte mindre serier og prototyper, så dine evner til at se løsningerne og bevare overblikket, skal sikre din succes i jobbet.

  Esko Maskinfabrik er en dynamisk virksomhed, der med en flad struktur er i stand til at agere hurtigt og agilt i markedet. Igennem flere år har de skabt gode resultater, og står i dag et sted, hvor det er tid til at tage næste skridt i vækstrejsen – og det er her dine kompetencer skal i spil. Du har dokumenteret erfaring med datadrevne optimeringer fra en metalvirksomhed, hvor du gennem struktur, og med gode kommunikative evner, har formået at løfte hele holdet.

  Det er en fordel, at have en teknisk baggrund eller erfaring, men ikke et krav. Det væsentligste er, at du har en god procesforståelse og får tingene til at ske. Du har et højt drive og trives med korte deadlines. Derudover er du nysgerrig og sætter dig grundigt ind i detaljerne i alle opgaver – og tænker altid proaktivt på alternative løsninger.

  Din profil

  • Ledererfaring og dygtig til at kommunikere på alle niveauer
  • Trives i en hektisk hverdag med fokus på optimeringer
  • Analytisk tilgang, drevet af resultater og fakta – og hurtig eksekvering
  • Team-orienteret – inddrager medarbejdere og produktionsleder-kolleger
  • Stærk på IT – de arbejder i Monitor

  Opgaver

  Du har det fulde ansvar i dine produktionsområder for at produktionen gennemføres til tiden og i den rette kvalitet, ligesom du er ansvarlig for at dine medarbejdere udvikler sig og trives.

  • Opfyldelse af produktionsplaner
  • Optimering af processer
  • Medarbejderudvikling og sikring af trivsel i afdelingen
  • Udbygning af teamet
  • Mus og lønsamtaler

  Esko tilbyder et spændende og udfordrende job i en organisation, hvor der er stor vilje til at arbejde med de muligheder der opstår i dagligdagen, men hvor der også arbejdes strategisk med en klar defineret plan. De tilbyder desuden rigtig gode arbejdsforhold, hvor der løbende arbejdes med trivsel. Derudover naturligvis en god løn og øvrige benefits.

  Samtaler afholdes løbende på MatchMinds kontor i Aalborg. Vi venter gerne på den rette, men tøv ikke med at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på tlf. 30 21 45 11 eller på mail: ahc@matchmind.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om Esko og stillingen.

  Klik på “Send ansøgning” til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

  Esko Maskinfabriks mission er at forsyne danske og internationale virksomheder med maskinbearbejdede komponenter såvel som at løse serviceopgaver på en sådan måde, at det altid skaber fuld værdi og tryghed for kunderne samt langvarige relationer.

  Det er afgørende altid at leve op til kundernes og leverandørernes positive forventninger og fremtræde som deres naturlige valg. Ordentlighed i processerne og konstruktiv dialog med både kunder, leverandører – og ikke mindst internt imellem kolleger – er afgørende for succesen. For at tiltrække de rigtige medarbejdere gør de meget ud af at være en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor der er styr på hverdagen, og hvor man respekterer og nyttiggør menneskelig forskellighed og tager vare på hinanden.

  Se mere på: www.esko.dk

  Nyhedsarkiv

  Artikel fra Teknovation ang. vores seneste køb

  29. nov, 2022|

  Kilde: Teknovation Esko-udvidelse med endnu en Okuma Nr. 14 - 2022 Maskinfabrikken Esko A/S udvikler sig støt i den rigtige retning, og besluttede sig i foråret for at udvide kapaciteten med yderligere en Okuma -maskine [...]

  Find os på sociale medier

  25. okt, 2022|

  Vi er efterhånden at finde på flere sociale medier: LinkedIn, Facebook, Instagram og senest også på TikTok. Besøg os gerne der

  Ny rekrutteringsvideo

  10. feb, 2022|

  Vi har haft et fantastisk samarbejde med SH Film, som har lavet en rekrutteringsvideo om os. Kig endelig indenfor, både på vores nye video og på SH Films hjemmeside. Vi kan på det varmeste anbefale [...]

  Nyt maskinindkøb

  9. feb, 2022|

  Der er gang i "butikken" hos os. Vi har derfor gjort endnu et maskinkøb, denne gang en drejebænk, nærmere betegnet en OkumaLT3000 EX 2T2MY.   Kort fortalt er drejebænken en 2 spindlet produktionsmaskine: med øvre [...]

  Fræsning – de nye metoder

  26. jan, 2022|

  Fræsning er en spåntagende bearbejdningsproces og er en af de vigtigste bearbejdningsprocesser i metalindustrien, men metoden kan dog også anvendes i både træindustrien og plastindustrien. Fræsningen sker på en fræsemaskine eller fræsebænk, hvor roterende værktøjer [...]

  Vores moderne Mazak CV500 kører derudaf

  21. okt, 2021|

  "Holder I lukket i efterårsferien", bliver vi spurgt. Nej da, vores maskiner arbejder derudaf. Vi kan stadigvæk stå med et lille smil på læben og nyde synet, når vores nye Mazak CV500 knokler.

  Stålpriser – en upålidelig fætter i år!

  9. sep, 2021|

  Stålpriserne har i 2021 været stødt opadgående som følge af både Coronaen, som sænkede udbuddet af stål markant og derefter et boom i byggebranchen og i produktionen, som har skabt et stort behov for stål. [...]

  Fremtidens teknologi er her

  6. jul, 2021|

  CAM-bearbejdning sikrer effektivitet i virksomhedens produktion, og emner der både er ensartede og af høj kvalitet. Læs med i artiklen og find ud af, hvorfor du og din virksomhed skal benytte dig af CAM-bearbejdning! Læs [...]